Bootonderhoud en diagnoses

Onderhoud & reparaties

Bootonderhoud en Diagnoseservice

Keyby

Onderhoud is zeer belangrijk om de optimale prestatie van uw motor te blijven garanderen. De dag van vandaag zijn veel botenmotoren voorzien van een ECU ( Electronic Control Unit), deze communiceert met diverse onderdelen van je botenmotor. Brabusboats beschikt dan ook over de orginele diagnose toestellen om motoren als Mercruiser, volvo penta, Mercury, yamaha, Tohatsu uit te lezen, onderhoud interval resetten, updates uit te voeren.

  • Brabusboats doet invertenties op locaties bij motorproblemen. Boten die niet te vervoeren zijn door gewicht of grootte komen wij ter plekke onderhouden.

  • Wij brengen een speciale coating aan op uw boot om deze te beschermen tegen aangroei van algen en wier.

  • Om een boot in zijn originele staat te houden kunnen we de volledige romp Polijsten. Elke boot die de winterstalling in gaat krijgt een volledige reinigingsbeurt.

  • Heb je schade aan je boot dan kunnen wij alle polyester reparaties op ons nemen. Zowel diepe krassen als scheuren kunnen we behandelen.

  • Alle accessoires kunnen we verkopen en installeren. Van Simrad schermen tot nieuwe speakers van het merk Fusion en Hertz of slimme batterij systemen. Zie onze accessoirespagina voor meer informatie.

Buitenboordmotoren

Onderhoud en diagnoses buitenboordmotoren

Brabusboats is gekend met het uitvoeren van onderhoud op buitenboordmotoren. Wij beschikken ook over de juiste diagnose computer om alle nodige data uit de motor te halen.

Binnenboordmotoren

Onderhoud en diagnoses binnenboordmotoren

Brabusboats is gekend met het uitvoeren van onderhoud op binnenboordmotoren. Wij beschikken ook over de juiste diagnose computer om alle nodige data uit de motor te halen.

Contacten

Neem gerust contact op met Brabus

Voor een vraag of meer informatie mag je die ons altijd stellen. Wij beantwoorden u vraag binnen de 24 uur.
U kunt ook contact met ons opnemen door te bellen +32 472 06 55 17

Contacteer ons