Brabusboats

Erkend botenbedrijf

Verkoop boten , Onderhoud binnen/buitenboord motoren, winterstalling en meer.

Ons verhaal

Brabusboats

Niet altijd heb ik gewerkt aan boten , eerder heb ik gewerkt in andere sectoren. Maar de vrijetijd ging altijd naar het opzoeken en werken aan speedboten. Toen ik nog jong was gingen we altijd op vakantie met onze boot aan het Gardameer. Ik denk dat daar ook mijn liefde voor pleziervaartuigen is begonnen. Men eerste centjes ging dan ook niet op een leeftijd van 16 naar een scooter maar eerder naar een jetski die ik dan helemaal opknapte en verkochte. De exemplaren werden groter en groter. Motorisch en elektrisch de puntjes op de i zetten en terug doorverkopen. Paar jaar geleden begon ik in bijberoep maar dit werd snel mijn hoofdberoep.

Vandaag de dag kan ik zeggen dat ik de eigenaar ben van een erkend botenbedrijf met oog voor detail. Heb jij een project of heb je een onderhoud nodig dan mag je ons natuurlijk altijd contacteren. Elke boot bekijk ik alsof hij van mij is.

Waarom kiezen voor Brabusboats? Tijdens de werken proberen we onze klanten veel mee te betrekken in het proces. Dit om ervoor te zorgen dat de klant weet waar hij voor betaald en wat er effectief gebeurd.

Keyby Braun CEO-Founder gavel
Aankoop & verkoop

Nieuwe en 2de hands boten te koop in België

Bij Brabusboats zijn wij uw vertrouwde partner voor al uw vragen over pleziervaartuigen. Wij voorzien zowel nieuwe als tweedehands vaartuigen in ons assortiment. Met onze kennis in de botensector kunnen we je zeker helpen om de juiste boot te vinden. Contacteer ons voor meer informatie.

Contacten

Neem gerust contact op met Brabus

Voor een vraag of meer informatie mag je die ons altijd stellen. Wij beantwoorden u vraag binnen de 24 uur.
U kunt ook contact met ons opnemen door te bellen +32 472 06 55 17

Contacteer ons